Čarapice Paddlers™
Paddlers BluePaddlers NavyPaddlers RedPaddlers Pinkbabywarma-nautical-life2_4

Čarapice Paddlers™

99,00 Kn

Očisti

Opis proizvoda

„Potreba je majka izuma“. Ove male neoprenske čarapcie su razvijene zahvaljujući povratnim informacijama sa terena, iz škola za plivanje i roditelja malih plivača. Zamolili su nas da ponudimo rješenje za hladna stopala tijekom lekcija plivanja, spriječavanje ozlijeda na skliskim rubovima bazena i kao zaštitu od infekcija. Nakon toga se stvorila ideja i nastale su Paddlers čarapice.

Paddlers čarapice su dizajnirane za maksimalnu udobnost, toplinu i zaštitu a napravljene su od neoprena debljine 0,5 mm bez ljepljenja i sa nevidljivim šavovima. Neopren pruža fleksibilnost i osigurava da Vaši maleni mogu nesputano uživati u pokretima u vodi i izvan nje. Silikoni na stopalima sprečava klizanje. Ergonomski dizajn omogućava da čarapice prijanjaju stopalu u vodi i na suhom. Osim toga održavaju toplinu stopala u bazenu i izvan njega, a odlične su i za more i plažu.

Dodatne informacije

Boje

ljubičasta, plava, roza, svijetlo plava

Veličine

12.-24. mjeseca (d:13cm š:6cm v:7.5cm), 3.-6. mjeseca (d:11cm š:5cm v:6.5cm), 6.-12. mjeseca (d:12cm š:5.5cm v:7cm)

Tehničke informacije

UPUTE ZA ODRŽAVANJE

Konfidence Paddlers čarapice se peru u čistoj hladnoj vodi i suše u sjeni. Mogu se prati i na 30C ali bez upotrebe omekšivača. Nemojte ih sušiti u sušilici ili glačati.Ako koristite čarapice u bazenima ili moru, klor i morska voda mogu izblijediti boje i oštetiti niti Lycre. Da bi to izbjegli potopite ih u čistu vodu što je prije moguće. Molimo Vas nemojte ostaviti čarapice u toplom ili vrućem autu bez prethodnog ispiranja jer to može povećati oštećenja od klora.

MATERIJAL

Glavna komponenta koju smo koristili prilikom izrade je mekani nylon za unutarnji i vanjski sloj pojačan mekanim rastezljivim micro neoprenom debljine 0,5 mm. Silikonski uzorak na potplatu sprečava klizanje.

NAČIN IZRADE

Za udobnost smo koristili metodu ljepljenja i nevidljivih šavova kako bi eliminirali neudobne rubove u unutrašnjosti čarapica.

SIGURNOST PROIZVODA

Konfidence Paddlers čarapice su podvrgnute neovisnom testiranju kako bi bili sigurni da su materijali od kojih su izrađene bez otrova i zabranjenih tvari.

IZJAVA O SUKLADNOSTI

  • EN71-3 Toys Standard Toxicity
  • EN20105 C06 Colourfastness to Washing
  • EN20105 E01 Colourfastness to Water
  • EN20105 X1 Colourfastness to Rubbing
  • EN14362-1 Azo

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Čarapice Paddlers™”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *