RKS OČALA explorer-0_-2_-4
RKS OČALA explorer-0_-2_-4RKS sunčane naočalr za djecu, real kids shades naočale_0RKS dječje naočale za sunce, real kids shades naočale, konfidence naočale ZA SUNCE_3RKS OČALA EXPLORERrks očala explorer-sončna očala za otroke_0RKS OČALA BREZZE, RKS OČALA EXPLORER_0RKS očalaRKS sunčane naočale za bebe,  real kids shades naočale_0RKS SUNČANE NAOČALE ZA DJECU, Real kids shades naočale, konfidence naočaleRKS dječje naočale za sunce, real kids shades naočale_0

Dječje naočale za sunce RKS 2+ god. “Explorer”

151,00 Kn

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

RKS_uvoznik_hrvatska_sunčane naočale za djecu_1

Sunčane naočale za djecu Real Kids Shades

Dječje naočale za sunce RKS Model “Explorer” su nov model naočala ” FLEX fit” za djecu od 2+ godina, u novim trendi bojama za dječake i djevojčice.  Naočala imaju podesiv remen kojeg se može i odvojit.

RKS okviri naočal su kvalitetni  izrađeni od polikarbonata otpornog na grebanje.  Okviri su “FLEX FIT”  fleksibilni, tako da sa djecom  provode sve rotacije i ne nože se lomit , omogućuju dugo i bezbrižno nošenje osim toga sigurno štite oči od UV-zračenja.
KARAKTERISTIKE:

– Ugodan Fit Flex okvir

– Polikarbonatne leće otporne na lom i ogrebotine

– Podesiv i odvojiv neopren remen .

– Okvir  smanjuje izloženost perifernim svjetlosti

– 100 % UVA / UVB zaštita .

– UV – 400 ( 400 nanometara )

– Pakirane u prozirnom etuiu sa karabinom

Ovaj model postoji u tri  različite veličine za različite doba djece od 0-2 godina, 2+ godina i  4 + godina. Postoji i mogučnost, da su naočala polarizirana.

Real Kids Shades(“RKS”) je vodeći američki proizvođač i ponuđač za sunčane naočale za djecu. RKS pomaže roditeljim pružati sigurnu zaštitu od sunca za djecu u 5 doba od  bebe, do djece za 12+ godina. Real Kids Shades naočala pruže udobnost, trajnost i sigurnost . RKS proizvodi su strogo testirani i osiguravaju usklađenost sa  CPSIA, su ovjerena od strane CE i imaju odobrenje od FDA, da  naočale pružaju 100 % zaštitu od UVA i UVB  zračenja.

Explorer 2+, očala rks velikost

Dodatne informacije

Boje

crna crvena, kraljevska plava zelena, mornarka plava – narančasta, roza – zelena

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dječje naočale za sunce RKS 2+ god. “Explorer””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *