Uv legionarska kapa za djecu, Konfidence
uv kapa za djecu konfidence_0dječja sunčana kapa, kapa sa uv zaštitom_0nova kolekcija 2015 konfidenceUV kapa Konfidence™

UV kapa Konfidence™

98,00 Kn

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis proizvoda

Naše kape u legionarskom stilu su osnovni dio naše UV kolekcije. Pružaju UV zaštitu za glavu i vrat dok veliki šilt radi zaklon očima i licu. Nema problema ni ako se nose za vrijeme plivanja – lagani materijal se brzo suši izvan vode.

Poprilično smo uzbuđeni  zbog naše kolekcije sa UV zaštitom jer koristimo PBT materijal. Ovaj materijal  se već koristi kod visokokvalitetnih sportskih brandova zbog svojih posebnih svojstva a mi u Konfidenceu smo vodeći u primjeni ovog materijala u proizvodnji dječje odjeće.  Mehanički jak, PBT materijal je savršen za udobnost i ugodno nošenje a u usporedbi sa likrom PBT materijal je čvršći, dulje zadržava svoj oblik, otporniji je na klor i pruža bolju UV zaštitu.

Nove  trendovske boje  hibiskus  ružičaste i plave palme  su također u potpunosti u boji usklađeni  sa ostatkom proizvoda »UV gaćice” i “UV majice” i pribora za kupanje “prsluk za učenje plivanja” i “neoprensko odijelo da grije u vodu i štiti od vjetara.”

Dodatne informacije

Boje

plava palma, roza hibiskus

Veličine

0-1 god., 1-3 god., 4-6 god.

Nagrade

Bizziebaby Awards 2013/14 GoldMother & Baby Awards 2011/12 Best Safety Product Bronze

Tehničke informacije

UPUTE ZA ODRŽAVANJE

Konfidence majice sa UV zaštitom se  trebaju  prati u čistoj hladnoj vodi i sušiti u sjeni. Mogu se prati i na 30C. Ne sušiti u sušilici i ne glačati. Ako koristite majcu u bazenima ili moru, klor i morska voda mogu izblijediti boje i oštetiti niti. Da bi to izbjegli potopite je u čistu vodu što je prije moguće. Molimo Vas nemojte je  ostaviti u toplom ili vrućem autu bez prethodnog ispiranja jer to može povećati oštećenja od klora.

MATERIJAL

U izradi koristimo PBT materijal koji je po svojstvima sličan likri ali bolje zadržava oblik i postojanost boje posebno u kloriranoj vodi.

NAČIN IZRADE

Prilikom izrade koristimo Flatlock strukturu bez šavova (ista se koristi prilikom izrade kvalitetnijih odijela) kako bi izbjegli neudobne i ružne vanjske šavove.

SIGURNOST PROIZVODA

Konfidence majice sa UV zaštitom su podvrgnute nezavisnim testiranjima kakobi bili sigurni da su materijali od kojih su napravljene bez otrova i zabranjenih tvari. Dodatno smo testirali i sam materijal kako bi utvrdili kvalitetu UV zaštite.

Izjava o sukladnosti

  • EN71-3 Toys Standard Toxicity
  • EN20105 C06 Colourfastness to Washing
  • EN20105 E01 Colourfastness to Water
  • EN20105 X1 Colourfastness to Rubbing
  • EN14362-1 Azo
  • EN13758-1 UPF40+

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “UV kapa Konfidence™”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *